Professioneel
vakmanschap
van
hoog niveau


 
 
 
 

Gratis kijken naar honderden Free to Air zenders

Geen abonnementskosten
Free to air wil zeggen dat u deze zenders vrij kunt ontvangen zonder abonnement. Duizenden zenders zijn zo vrij te ontvangen. Hiervoor betaalt u dus geen maandelijkse abonnementskosten. Elke satelliet heeft tientallen tot honderden Free To Air zenders in de meest uiteenlopende talen. Op Astra 1 zitten b.v. meer dan 50 Duitstalige zenders en op de satelliet Hotbird meer dan 50 Italiaanse zenders.
 
Verhuren
Wannneer u uw huis wilt verkopen duurt dat tegenwoordig soms heel lang. U kunt er dan voor kiezen om uw huis (tijdelijk) te verhuren. Om een grotere kans te maken op de verhuurmarkt is het het overwegen waard om een Free To Air installatie te laten aanleggen. Huurders uit het buitenland willen graag TV kijken in hun eigen taal. Er is altijd wel een satelliet te vinden waar vrije zenders op zitten in de taal van de huurder. Een pré bij het (eventueel tijdelijk) verhuren van uw woning. Eén keer aanschaffen, daarna geen kosten meer en een tevreden huurder. Meestal is een kleine schotel met één kop (LNB) dan al voldoende.
 
Richten op andere satelliet
Wanneer u later het huis wilt verhuren aan een ander die een andere taal spreekt, is het eenvoudig om de schotel te verstellen in de richting van een andere satelliet, zodat diegene ook weer TV heeft in zijn eigen taal.
 
Kosten
Gemiddeld kost een eenvoudige Free To Air installatie voor 1 TV compleet aangelegd en ingesteld op een bepaalde satelliet en zenders in een bepaalde taal € 275,00 excl. BTW. Vraag naar de mogelijkheden.